Ofte stillede spørgsmål

Hvad er smykkerne lavet af?
Alle smykker er lavet af sterling sølv (925) og har stemplet '925'. Stemplet er din garanti for, at materialerne indeholder den mængde sølv, som er nødvendigt for, at det kan betegnes som sterling sølv (925). Smykkerne kan fås både med og uden 18 karat forgyldning.

Perle Fryd Smykker er navneregistreret hos Ædelmetalkontrollen med navnestemplet 'SPO'.

Udover sterling sølv er smykkerne også designet med ferskvandsperler og et bredt udvalg af halvædelsten. Bemærk venligst at farven i halvædelsten kan variere en smule i nuancerne. Ligeledes kan vores ferskvandsperler variere naturligt i form og størrelse. Derfor kan det ikke forventes, at perlerne på dine bestilte smykker har de eksakt samme former og farver som billederne.

Er der nikkel i øreringene?
Nej. Øreringene er lavet af sterling sølv (925) og er nikkelfrie. 

Kan jeg få pakket smykkerne ind til gave?
Ja, vi pakker med glæde dine gaver smukt ind. Hvis du ønsker gaveindpakning, kan du gøre det ved at tilføje dette produkt til din kurv. Til gaveindpakningen bruger vi miljøvenligt gavepapir.

Har I en fysisk butik?

Nej, vi har ikke en fysisk butik. Alt salg foregår gennem webshoppen. Vi deltager dog i diverse designmarkeder fra tid til anden. Du er velkommen til at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret om de kommende markeder, vi deltager på.

Hvordan modtager jeg mit smykke?

Du modtager dine smykker i en af vores fine smykkeæsker. Ved køb af flere smykker gør vi opmærksom på, at de godt kan pakkes ind i samme æske. Det gør vi af hensyn til miljøet med henblik på at minimere mængden af emballage. På alle ordrer over 650 kr. følger der desuden en fin smykkepose med.

Hvad koster fragten?

Levering til en GLS eller Post Nord pakkeshop koster 39 kr. Du får gratis fragt til pakkeshops, når du køber for 599 kr.

Du kan også få leveret dine smykker direkte hjem til din privatadresse. Med GLS koster dette 55 kr., og med Post Nord koster det 60 kr.

Hvor lang er leveringstiden?
Alle smykker bliver lavet på bestilling. Derfor er der 1-3 dages produktionstid, hvorefter smykkerne sendes med GLS eller Post Nord (afhængigt af dit valg). Deres leveringstider er 1-2 hverdage. Fra du bestiller dine smykker, går der således mellem 2-5 hverdage, før de er fremme.

Hvordan returnerer jeg en bestilling?
Du kan returnere enten hele eller dele af dine bestilling i op til 14 dage efter, du har modtaget din pakke.

Du returnerer på følgende måde:

  • Følge dette link og udfylde den nemme returformular
  • Herefter modtager du en returlabel per mail. Print denne ud
  • Pak varerne forsvarligt ind
  • Fastgør returlabelen på pakken og aflevér den i en valgfri GLS pakkeshop eller et valgfrit PostNord posthus (afhængig af hvad du valgte, da du udfyldte returformularen via ovenstående link)

Bemærk venligst at specialbestillinger ikke tages retur. Læs eventuel mere om fortrydelsesret og returneringer i handelsbetingelserne.

Kan jeg bestille armbånd og halskæder i andre længder?
Ja, i langt de fleste tilfælde er det muligt at bestille armbånd og halskæder i netop de mål, du ønsker. Hvis ikke standardmålene passer dig, er du meget velkommen til at sende en forespørgsel på din ønskede længde på mail info@perlefryd.dk. Bemærk venligst at denne type specialbestillinger ikke tages retur.

Hvad kan jeg gøre for, at farven holder længst muligt på mine smykker?
Overfaldebehandlingen på smykkerne vil slides mere eller mindre over tid, når smykkerne bruges hyppigt. For at bevare farven på dine smykker bedst muligt, kan du selv gøre en indsats. Du kan læse om gode råd til dette lige her.

Hvor bliver smykkerne produceret?
Alle smykkerne bliver både designet og håndlavet i Danmark. Det er Signe, som er skaberen af Perle Fryd Smykker, der står for både at designe og lave smykkerne.